Innehållet på sidan:

Övriga nyheter

 • Information om nya lagbestämmelser för läkemedelssubventioner

  Den senaste veckan har det pågått en diskussion i media om prissättningen av läkemedel med generisk konkurrens. Med anledning av denna diskussion presenterar vi här information om vilka regler som myndigheter och apotek har varit och är skyldiga att följa.

  Publicerad 22 december 2009

 • Apotekens avgift till servicebolaget oförändrad

  Den avgift som apoteksaktörerna ska betala till Apotekens Service AB blir oförändrad även under 2010.

  Publicerad 2 december 2009

 • Hans Lenkert ny ersättare i Nämnden för statligt tandvårdsstöd

  Regeringen har utsett Hans Lenkert att efterträda Ola Johansson som har varit ersättare för Solveig Ternström i Nämnden för statligt tandvårdsstöd. Hans Lenkert är generalsekreterare för Sveriges Pensionärsförbund, SPF. Nämnden för statligt tandvårdsstöd beslutar om regler för subvention av tandvård samt referenspriser för tandvård.

  Publicerad 13 november 2009

 • Välkommen till TLV på Odontologiska Riksstämman

  Möt oss i monter C 17:21 på Odontologisk Riksstämma 2009 den 12-14 november. I vår monter förklarar vi hur tandvårdsstödet fungerar. Vi medverkar även i det vetenskapliga programmet med två seminarier om det statliga tandvårdsstödet.

  Publicerad 11 november 2009

 • Astra Zeneca drar tillbaka överklagande för Crestor

  Läkemedelsföretaget Astra Zeneca tar tillbaka sitt överklagande av TLV:s beslut att utesluta Crestor i styrkan 5 mg ur högkostnadsskyddet. Beslutet var en del i TLV:s granskning av läkemedel mot blodfettrubbningar.

  Publicerad 16 september 2009

Gå till sida:

1, 2