Innehållet på sidan:

Övriga nyheter

 • TLV överklagar dom i förvaltningsrätten

  Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, överklagar en dom i förvaltningsrätten om att låta Minilink sändare för diabetiker ingå i läkemedelsförmånerna.

  Publicerad 22 december 2011

 • Prissänkningar på TNF-hämmare frigör årligen uppemot 80 miljoner kronor

  Tack vare prissänkningar på TNF-hämmare frigörs uppemot åttio miljoner kronor varje år. Det innebär att fler patienter kan behandlas till samma kostnad som tidigare.

  Publicerad 20 december 2011

 • Klart med ny tandvårdsnämnd

  Regeringen har beslutat att nämnden för det statliga tandvårdsstödet ska få en ny sammansättning från årsskiftet. Antalet ledamöter blir då hälften så många och kommer att bestå av en ordförande samt tre ledamöter.

  Publicerad 13 december 2011

 • Pradaxa subventioneras för förmaksflimmer

  Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, har beslutat att Pradaxa ska ingå i högkostnadsskyddet utan begränsning. I sitt beslut säger TLV att Pradaxa är ett kostnadseffektivt alternativ för behandling av förmaksflimmer.

  Publicerad 1 december 2011

 • Nya regler pressar priserna på utbytbara läkemedel

  Tack vare nya regler kommer priset för flera utbytbara läkemedel att sänkas. Totalt leder den första omgångens beslut, som träder i kraft den 1 december, till att cirka 60 miljoner kronor per år kan frigöras till förmån för andra angelägna områden inom hälso- och sjukvården.

  Publicerad 30 november 2011

Gå till sida:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7