Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

TLV:s webbinarium

På denna sida samlar vi TLV:s webbinarium.

Webbinarium om policylabb och farmaceutiska tjänster 6 oktober 2021

Felaktig läkemedelsanvändning är en samhällsutmaning som både kostar stora summor och orsakar onödigt lidande. Myndigheten TLV och apoteksbranschen samarbetar i ett policylabb om farmaceutiska tjänster på apotek med målet är att lösa utmaningen. Ta del av våra bästa lärdomar och tips kring policylabb och innovation kring stora samhällsutmaningar!

Webbinarium om precisionsmedicin och ATMP 15 juni 2021

Leder behandlingarna med precisionsmedicin och avancerade terapier till en tydlig hälsovinst och är de värda sitt pris? Vilka etiska och ekonomiska prioriteringar ska vara vägledande i införandet? Vid ett webbinarium presenterade TLV och Vård- och omsorgsanalys två aktuella rapporter som belyser detta ur olika perspektiv.

Webbinarium om precisionsmedicin och ATMP 17 februari 2021

Vid webbinariet gav TLV en lägesuppdatering om uppdraget att utveckla hälsoekonomiska bedömningar för precisionsmedicin och utreda möjliga betalningsmodeller för ATMP. Läkemedelsindustriföreningen, LIF, berättade om sitt horizon scanning-arbete kring ATMP. Även Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, deltog för att berätta om sina lärdomar och erfarenheter kring arbetet med de nordiska förhandlingarna kring genterapin Zynteglo.

Webbinarium om precisionsmedicin och ATMP 25 juni 2020

Webbinarium handlade om att utveckla hälsoekonomiska bedömningar för precisionsmedicin och utreda möjliga betalningsmodeller för ATMP. I webbinariet berättar TLV om uppdraget. Tillsammans med Region Västerbotten och Läkemedelsindustriföreningen, LIF, diskuterar vi utmaningar och möjligheter med detta uppdrag och vägen framåt.

Sidinformation


Senast uppdaterad
23 november 2022