Innehållet på sidan:

Press

TidningshögHär kan du läsa nyheter, beslut och nyhetsbrev. Du kan även starta prenumerationer på våra nyhetsbrev och beslut samt följa dem via rss-flöden. Pressbilder hittar du i menyn till vänster.

 • Förbättringar i tandvårdsstödet

  Till 2018 sker ett antal förtydliganden och språkliga ändringar så att innehållet i regelverket för det statliga tandvårdsstödet ska bli tydligare och enklare att tillämpa.

  Publicerad 22 juni 2017

 • Nyhetsbrev nr 3, 2017

  Publicerad 20 juni 2017

 • Nytt bröstcancerläkemedel subventioneras

  Ibrance som används för behandling av spridd bröstcancer ingår i högkostnadsskyddet med begränsad subvention från 1 juli. Det har Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, beslutat.

  Publicerad 19 juni 2017

 • Sidoöverenskommelser spelar en allt större roll

  Sidoöverenskommelser som tecknas mellan företag och landsting dämpar kostnadsutvecklingen för läkemedel. De ger också bättre förutsättningar för tidig och jämlik användning. Det konstaterar TLV i sin rapport "Uppföljning av läkemedelskostnader" som nu presenterats för regeringen.

  Publicerad 16 juni 2017

 • Hälsoekonomisk bedömning av Opdivo vid huvud- och halscancer

  TLV har tagit fram ett hälsoekonomiskt kunskapsunderlag till landstingen för läkemedlet Opdivo vid behandling av patienter med huvud- och halscancer av skivepiteltyp.

  Publicerad 14 juni 2017

Gå till sida:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11