Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Fyra nya kategorier i nyhetstjänsten

Nu kan du få mejl när vi publicerar nyheter om medicinteknikprojektet, klinikläkemedelsprojektet, lediga tjänster och begärda utträden ur läkemedelsförmånerna.

Som prenumerant på vår nyhetstjänst får du mejl när vi publicerar beslut och nyheter inom olika områden. När du anslöt dig till nyhetstjänsten valde du mellan ett antal områden som du ville få nyhetsutskick om. Nu har vi utökat dessa nyhetsområden med fyra nya kategorier.

  • Lediga tjänster - vi fortsätter växa och har ofta annonser för lediga tjänster på TLV.
  • Begärda utträden ur läkemedelsförmånerna - Företag som marknadsför läkemedel eller förbrukningsartiklar kan begära utträde ur läkemedelsförmånerna. Vi publicerar regelbundet information på vår webbplats om vilka produkter vi beslutat om utträden för.
  • Klinikläkemedelsprojektet - vi genomför hälsoekonomiska bedömningar av utvalda läkemedel som används inom slutenvården. Vi publicerar dessa som kunskapsunderlag på vår webbplats.
  • Medicinteknikprojektet - vi gör hälsoekonomiska utvärderingar av medicintekniska produkter och publicerar dessa i form av kunskapsunderlag på vår webbplats.

För att ansluta dig till de nya kategorierna går du in via länken "Prenumerera på beslut och nyheter" till höger på sidan, fyller i din e-postadress och bockar i de ämnesområden du är intresserad av. Dina tidigare inställningar skrivs då över så du måste även bocka i de kategorier du tidigare valt.

Nyheter på flera sätt

  • RSS - Många av våra beslut och nyheter går även att följa via RSS-flöden.
  • Nyhetsbrev - I vårt nyhetsbrev får du en sammanfattning av våra viktigaste beslut och nyheter.
  • Twitter – du kan också följa TLV på Twitter, sök på ”TLV_nyheter”. 

Sidinformation


Publicerad
3 juli 2014