Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Nyhetsbrev nr 9 2008

Eva Andersén-Karlsson ordinarie i nämnden för läkemedel, Möt oss på Läkemedelskongressen 10-12 november, TLV får ny webb. Vill du testa den?, Vi söker en civilekonom, Vi finns på Riksstämman 26-28 november, Möt TLV på Läkemedelsriksdagen 22 januari.

Eva Andersén-Karlsson ordinarie i nämnden för läkemedel

Eva Andersén-Karlsson har varit ersättare för Olof Edhag i Läkemedelsförmånsnämnden sedan 2002. Regeringen utsåg henne som ordinarie ledamot den 16 oktober 2008 efter Olof Edhag. Läs mer

Möt oss på Läkemedelskongressen 10-12 november

Har du frågor om våra genomgångar? Våra beslut? Vårt arbetssätt? Möt oss på Läkemedelskongressen på Folkets Hus i Stockholm. Vi har monternummer 21.

TLV får ny webb. Vill du testa den?

Den 1 december 2008 lanserar vi en ny webbplats. På eftermiddagen den 12 november ska vi testa den. Testet äger rum på vårt kontor i Solna. Vill du vara med? Mejla i så fall gunilla.v.johansson@tlv.se Som tack för hjälpen får du biobiljetter för två personer.

Vi söker en civilekonom

Sedan den 1 juli har vi regeringens uppdrag att besluta om subvention av tandvård med anledning av den nya tandvårdsreformen. Vi söker en civilekonom som ska arbeta med detta. Är du intresserad, läs mer Öppnas i nytt fönster.

Vi finns på Riksstämman 26-28 november

Vi finns på plats med farmaceuter, jurister och hälsoekonomer för att berätta om högkostnadsskyddet för läkemedel. Besök vår monter på Svenska Mässan i Göteborg, du kan vinna biobiljetter. Vi finns B-hallen, monter B 03:29.

Möt TLV på Läkemedelsriksdagen 22 januari

TLVs generaldirektör Ann-Christin Tauberman är en av föreläsarna vid Läkemedelsriksdagen den 22 januari 2009 på Folkets Hus i Stockholm. Vi kommer också att ställa ut med en monter.

Sidinformation


Publicerad
28 oktober 2008
Till toppen