Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Nyhetsbrev nr 4 2013

Förslag på stöd till apotek i glesbygd

TLV har skickat ut remissen "Bidrag till öppenvårdsapoteksservice av allmänt ekonomiskt intresse". Förslaget innehåller en modell för hur bidrag till apoteken i glesbygd ska utformas.

Läs förslaget

Ändringar i tandvårdsstödet den 1 september 2013

Den 1 september införs några mindre justeringar och förtydliganden i ersättningsreglerna och åtgärdslistan för tandvårdsstödet.

Läs mer om ändringarna

Välkommen till oss på mässan Apotek och egenvård!

Vi finns på plats den 3-4 september på Apotek och Egenvård, Kistamässan. Vi håller tre seminarier varav ett med Läkemedelsverket om ett nytt informationsmaterial till patienter, apotekspersonal och förskrivare om det generiska utbytet

Läs mer om mässan

Lanseringsdatum klart för TLV:s nya e-tjänst

Vi har kommit överens med leverantören om ett nytt lanseringsdatum för TLV:s nya e-tjänst för ansökan om pris och subvention. Planerat lanseringsdatum är nu den 14 februari 2014.

Läs mer

Uppföljningsvillkoret för Zostavax uppfyllt

Vi finner att uppföljningsvillkoret för Zostavax är uppfyllt. Dock visar uppföljningen att långtidsskyddet av vaccinering kan ha övervärderats därför kommer vi att starta en omprövning. Zostavax är ett vaccin mot bältros.

Läs mer

Delrapport om medicinteknikprojekt

TLV har skickat in en delrapport till regeringen. I rapporten redogör vi för hur långt vi har kommit i vårt uppdrag om medicinteknik.

Läs mer

Publicerad 20 juni 2013

Sidinformation


Publicerad
20 juni 2013