Innehållet på sidan:

Så är det att jobba på TLV

Här möter du personer som berättar om hur det är att jobba på TLV.

 "Vill göra det lättare att använda tandvårdsstödet”

Anna Hägglund– Det finns en energi här som gör det roligt att gå till jobbet. Ett extra plus är flexibiliteten som gör det möjligt att vara småbarnsförälder, jobba och pendla från Uppsala, säger Anna Hägglund, odontologisk utredare på TLV.
Möt Anna Hägglund, odontologisk utredare

"Intressant att analysera en hel bransch utifrån samhällets behov”

Anna Hägglund– Det är kul att analysera en hel bransch istället för utvalda företag som jag gjorde förut på fondbolag, säger Caroline Mårder, finansanalytiker på TLV.

Möt Caroline Mårder, analytiker

"Som jurist får jag ständigt utvecklas”

Catharina Strömbäck– Vårt arbetssätt och uppdrag har utvecklats och vi har organiserat om verksamheten. Hela den resan känns spännande, säger Catharina Strömbäck, jurist på TLV.

Möt Catharina Strömbäck, jurist

”Vill jobba med samhällsnytta och patienter i Sverige”

Eva Ridley– Vår uppgift är att hitta smarta lösningar så att samhällets resurser räcker så långt som möjligt. Det känns meningsfullt att arbeta för, säger Eva Ridley, utredare på TLV.

Möt Eva Ridley, utredare

"Som hälsoekonom är det naturligt att söka sig till TLV"

Gustav Lanne– Det känns bra att få arbeta med något som på ett så direkt sätt bidrar till ökad välfärd och samhällsnytta, säger Gustav Lanne, hälsoekonom på TLV.

Möt Gustav Lanne, hälsoekonom

”Coacha i det dagliga, utveckla för det långsiktiga”

Karl Arnberg– Det är väldigt roligt att hjälpa personer att utvecklas i sin roll, att verkligen kunna lägga tid på det, säger Karl Arnberg, enhetschef på TLV.

Möt Karl Arnberg, enhetschef

"Här kan jag göra mest skillnad, därför blev det TLV”

Sofie Gustafsson– Här är alla otroligt engagerade i sitt arbete och vill få till bra lösningar för patienterna, säger Sofie Gustafsson, analytiker på TLV.

Möt Sofie Gustafsson, analytiker