Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Tillgänglighetsredogörelse

TLV står bakom den här webbplatsen. Den här sidan beskriver hur tlv.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om det finns information på tlv.se som du behöver och som inte är tillgängligt för dig kan du kontakta oss.

Meddela TLV att du behöver få information i ett alternativt format

Du kan också ringa oss på 08 568 420 50.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss med vårt webbformulär så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Anmäl bristande tillgänglighet till Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Det innehåll som beskrivs nedan är på ett eller annat sätt inte helt tillgängligt.

  • Samma länktext används för olika destinationer. Vissa användare vet inte skillnaden mellan dessa två om de inte förklaras.

Oskäligt betungande anpassning

TLV åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll.

TLV har en stor mängd beslut, föreskrifter och dokument i PDF-format och det krävs ett omfattande arbete för att åtgärda samtliga. Alla dokument kommer därför inte uppfylla kraven till den 23 september 2020.

Hur vi testat webbplatsen

Vi testar vår webbplats tlv.se löpande genom verktyget Siteimprove och genom tillgänglighetsgranskningar.

Sidinformation


Senast uppdaterad
7 november 2022