TLV logotyp
TLV logotyp

Du är här:

Pågående temaspaningar

Temaspaningar utförs på beställning av regionernas samverkansmodell för medicinteknik och är en del av TLV:s horisontspaningsarbete för att identifiera ny och innovativ teknologi som kan komma att få betydelse inom svensk hälso- och sjukvård. På denna sida publiceras pågående temaspaningar.

Aktuell temaspaning inom användningsområdet obstruktiva lungsjukdomar

Välkomna att skicka in förslag på medicintekniska produkter som ni har erfarenhet av eller sådana som ni tycker verkar intressanta inom området obstruktiva lungsjukdomar som astma och KOL. Produkter av särskilt intresse är sådana som stödjer patienten i sin egenmonitorering och som kan integreras med en behandlingsplan.

För att lämna in förslag, ladda ner ”Obstruktiva lungsjukdomar – produktformulär” från relaterad information i högermarginalen. Fyll i formuläret och skicka till fredrik.tamsen@tlv.se senast den 15 oktober 2021. Vänligen ange diarienummer 2749/2021 i ämnesraden.

Mer uppgifter om vilken information som önskas och hur TLV hanterar bidragen finns att läsa i ”Temaspaning obstruktiva lungsjukdomar – bilaga” som du också hittar under relaterad information.

Senast uppdaterad 13 oktober 2021