Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Nyhetsbrev nr 1 2014

Mer hälsa för pengarna under 2013

Under förra året tog TLV ytterligare steg för att patienter i Sverige ska få ut mesta möjliga hälsa för de pengar som satsas på läkemedel, apotek och tandvård. Detta framgår av vår årsredovisning.

Läs mer i årsredovisningen

TLV i myndighetssamarbete kring ADHD

Regeringen har gett fem myndigheter i uppdrag att utveckla kunskapsstyrningen inom psykisk ohälsa bland annat inom adhd-området.

Läs mer

Läkemedelsriksdagen 2014

Temat på årets Läkemedelsriksdag är Psykisk ohälsa - perspektiv på läkemedelsbehandling. Läkemedelsriksdagen äger rum den 4 mars på Norra Latin, City Conference Center, Drottninggatan 71B i Stockholm.

Läs mer

Två nya chefer på TLV

Två nya chefer har börjat på TLV. Det är Tommy Hansen och Fredrik Andersson. Tommy Hansen är ny som administrativ chef och Fredrik Andersson ska bygga upp TLV:s nya avdelning för analys och samordning.

Läs mer

Förenklingar för företag vid ansökningar

TLV kräver färre bilagor i ansökningar om pris och subvention av läkemedel. De nya reglerna började gälla den 14 februari 2014.

Läs mer

Ny e-tjänst flyttas fram ytterligare

TLV:s nya e-tjänst för ansökan om pris och subvention flyttas fram ytterligare. Detta för att kunna vara helt säkra på att vi lanserar ett säkert och användarvänligt system.

Läs mer

Sidinformation


Publicerad
24 februari 2014