Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Vill du ha e-post när vi utser ny periodens vara?

När ett läkemedel som är utsett till periodens vara i en förpackningsstorleksgrupp inte kan levereras av läkemedelsföretaget, utser vi en ny periodens vara i denna grupp.

I samband med det kan du få ett mejl med information om vilken produkt som är utsedd till ny periodens vara. Det innebär att du kan få informationen innan den når ut i expeditionssystemen.

Om du är intresserad av den här tjänsten, anmäl då ditt intresse via periodensvara@tlv.se.

Läs om prenumerationer och personuppgifter

TLV är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter du skickar in i samband med registreringen av din prenumeration (din e-postadress). Den e-postadress som du anger kommer att vara tillgänglig för medarbetare på TLV som arbetar med periodens vara. E-postadressen sparas endast under den tid du väljer att prenumerera.

Den rättsliga grunden för behandling av dina personuppgifter i samband med prenumerationen är samtycke. Du behöver samtycka till hur vi hanterar dina personuppgifter för att kunna hantera din prenumeration. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke och sluta att prenumerera.

Du har rätt att få information om vilka uppgifter TLV har om dig i form av ett registerutdrag. Du har även rätt att begära att TLV ska rätta felaktiga uppgifter och radera information om dig.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta TLV. Om du vill komma i kontakt med TLV:s dataskyddsombud skriv gärna ”dataskyddsombudet” i ämnesraden.

E-post: registrator@tlv.se
Postadress: Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket
Box 22520 104 22 Stockholm

Om du inte är nöjd med de svar du har fått från TLV har du rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om din prenumeration

Genom att prenumerera godkänner du att TLV behandlar uppgifterna som du lämnar.

Dina uppgifter använder TLV endast till att skicka det du valt att prenumerera på.

När du anmäler en ny e-postadress raderas din tidigare anmälda e-postadress.

Vid avanmälan raderas automatiskt dina uppgifter.

Sidinformation


Senast uppdaterad
17 april 2024