Logotyp. Gå till startsidan
Logotyp. Gå till startsidan

Rådgivning för företag

När du ansöker om att ett läkemedel ska ingå i läkemedelsförmånerna efterfrågar vi underlag i form av kliniska studier och hälsoekonomiska analyser. Vill du veta mer om vilka krav TLV ställer på det vetenskapliga underlaget finns det möjlighet att kontakta oss via telefon eller e-post.

När du skickat in en ansökan om pris och subvention kan det vara så att ni eller vi har frågor av en sådan art att ett möte är befogat. Tillsammans med representanter från ditt företag och från oss träffas vi i TLV:s lokaler och pratar om de frågetecken som finns.

TLV är återhållsamma med att acceptera möten med företag utan att det finns en ansökan att mötas kring. Ställ gärna frågor via post eller e-post. Vi svarar vi utifrån bästa kunskap och förmåga inom rimlig tid.

Rådgivning med både TLV och Läkemedelsverket

Tillsammans med Läkemedelsverket kan vi även erbjuda gemensamma vetenskapliga rådgivningsmöten för läkemedelsföretag. I och med detta har du möjlighet att få svar på vilken information båda myndigheter efterfrågar.

De gemensamma mötena äger rum hos Läkemedelverket och är ett komplement till de ordinarie diskussioner som du kan få hos respektive myndighet.

Boka rådgivning

Vill du boka gemensam vetenskaplig rådgivning med TLV och Läkemedelsverket? Fyll då i blanketten som finns på Läkemedelsverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

På Läkemedelverkets webbplats hittar du mer information om projektet och hur du går tillväga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt gemensam rådgivning

Har du frågor om den gemensamma rådgivningen, kontakta Pia Wictor på Läkemedelsverket, telefon 018-172 685.

Sidinformation


Senast uppdaterad
2 september 2022